BariBuddy
för kliniker

Var med och utveckla BariBuddy 2.0

I den första versionen av appen BariBuddy  har vårt primära syfte varit att underlätta vardagen för patienter inför och efter en obesitasoperation, genom att ge dem klinikens råd och rekommendationer vid exakt rätt tidpunkt. Patienterna får  påminnelser om att äta och dricka, ta sina vitaminer, mediciner och sprutor. De kan ”klocka” sin äthastighet, får skräddarsydda recept samt svar på sina vanliga frågor i en utförlig FAQ-del. Appen testades i pilotform under sommaren 2017  på Sverige största klinik inom obesitaskirurgi och finns nu tillgänglig på App Store. Vårt första delmål med BariBuddy är verklighet och nu ligger vårt fokus på att ge er kliniker vad ni vill ha! Spännande eller hur?

Skräddarsydd app efter klinikens behov

Genom att köpa licenser till din klinik får patienten en Buddy från dag ett som ger trygghet och underlättar vardagen. Appen anpassas efter klinikens unika upplägg och och kan ge rapporter som visar vad patienten registrerat avseende vitaminer, måltider, äthastighet, viktminskning, matdagbok med mera för att  få en utförligt underlag gällande patientens rutiner och behov.

Du bestämmer, vi utvecklar och programmerar

I november påbörjar vi utvecklingen av version 2.0. Vill ni vara med? Kontakta oss idag och inkom med era specifika önskemål och behov så skräddarsyr vi appen för er och för era gastric bypass och gastric sleeve patienter.  Vi som ligger bakom appen arbetar aktivt i branschen sedan många år tillbaka.
Här kan du läsa mer om oss.

Vill du veta mer?

Kontakta oss idag!