Ny klinik har har anslutit sig till BariBuddy!

Ny klinik har har anslutit sig till BariBuddy!
juli 9, 2018 Joanna Lenner
Smartphone med skärm från appen Baribuddy med logga från CFTK

Vi är oerhört glada att ytterligare en av Sveriges mest framstående kliniker inom överviktskirurgi har valt att ansluta sig till appen BariBuddy.

Sedan version 2.0 såg dagens ljus har vi fokuserat på att sälja BariBuddy till kliniker. Vår vision är att appen ska vara för alla – framförallt för de som behöver den mest, och dessa patienter tror vi inte att vi når vi App Store och Google Play. En klinik som alltid legat i framkant när det gäller att erbjuda sina patienter det senaste, snyggt förpackat är Capio CFTK (Centrum för titthålskirurgi). Från och med hösten 2018 kommer deras patienter att få Baribuddy när de väljer att operera sig där. Så funderar du på att genomgå en överviktsoperation i Stockholm är Capio CFTK en av Sveriges modernaste kliniker i centrala Stockholm med lång erfarenhet. De var också den första kliniken i Sverige som erbjöd operationsmetoden gastric sleeve.

 

Smartphone med skärm från appen Baribuddy med logga från CFTKSmartphone med skärm från appen Baribuddy med logga från CFTKSmartphone med skärm från appen Baribuddy med logga från CFTK

 

Ladda ner BariBuddy för Android

Ladda ner BariBuddy för iPhone

 

Vill du erbjuda BariBuddy på din klinik? Kontakta oss för mer info.

 

 

 

 

0 Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*