BariBuddy
för kliniker

BariBuddy 2.0 för kliniker som utför obesitasoperationer

BariBuddy är ett digitalt stödverktyg som underlättar vardagen för patienter som ska eller har genomgått överviktskirurgi. Tanken med appen är att den ska vara klinikernas förlängda arm, där patienten får påminnelser i sin telefon om vad hen ska göra, när det är dags, i form av push-notiser. Appen innehåller också recept, frågor och svar, möjlighet att ta tid på sin äthastighet, matdagbok m.m.

Förutom att hjälpa patienten i sin vardag kan appen också generera en rapport som patienten kan maila direkt till sin klinik. Det är ett unikt verktyg för att kunna felsöka när en patient kontaktar kliniken på grund av att hen inte mår bra. Appen hjälper till genom att patienten beskriver/fotograferar sin mat, noterar hur hen mår, tar tid på sin äthastighet, registrerar antal intagna måltider, vätska och vitaminer. På detta sätt kan appen användas för att tillsammans med vårdgivaren utreda om patientens mående är kopplat till ätbeteende såsom äthastighet, livsmedelsval, måltidsfördelning, vätskeintag med mera.

Skräddarsydd app för gastric bypass och gastric sleeve-opererade anpassad efter klinikens behov

Genom att köpa licenser till din klinik får patienten en Buddy från dag ett som ger trygghet och underlättar vardagen. Appen anpassas efter klinikens unika upplägg där flertal variabler är valbara såsom kontaktinformation, journummer, läkemedel, vitaminer, preoperativ bantning, kostupptrappning, logga, receptinnehåll med mera.

Nu finns BariBuddy 2.0 för din klinik

Flera av Sveriges största kliniker har redan anslutit sig och erbjuder alla sina patienter appen BariBuddy. Står kliniken/sjukhuset där ju arbetar näst på tur? Kontakta oss för mer information och offert.

Här kan du läsa mer om oss.

Vi har valt BariBuddy till våra patienter:

aleris obesitas logo, vit och turkos

Aleris Obesitas Skåne är Sveriges största klinik, och är specialiserade på överviktskirurgi. Sedan juni 2018 får alla patienter som genomgår en överviktsoperation där en två årslicens av appen BariBuddy.

aleris obesitas logo, vit och turkos

Aleris Obesitas Stockholm är en systerklinik till den i Skåne, och finns i Sabbatsbergs sjukhus. Aleris Stockholm erbjuder från och med augusti 2018 sina patienter BariBuddy.

Capio cftk Logga

Capio CFTK i Stockholm är en av de största klinikerna för privatbetalande patienter. De erbjuder nu alla sina patienter BariBuddy. Capio CFTK var först i Sverige med att erbjuda operationsmetoden Gastric Sleeve.