BariBuddy
för kliniker

BariBuddy appen för kliniker och sjukhus som utför obesitasoperationer

BariBuddy är ett digitalt stödverktyg som underlättar vardagen för patienter som ska eller har genomgått överviktskirurgi. Tanken med appen är att den ska vara klinikernas förlängda arm, där patienten får påminnelser i sin telefon om vad hen ska göra, när det är dags i form av push-notiser. Appen innehåller också recept, frågor och svar, möjlighet att ta tid på sin äthastighet, matdagbok m.m. I dagsläget finns BariBuddy tillgänglig på svenska, engelska och arabiska.

Förutom att hjälpa patienten i sin vardag kan appen generera en rapport som patienten kan maila direkt till sin klinik. Det är ett unikt verktyg för att kunna felsöka när en patient kontaktar kliniken på grund av att hen inte mår bra. Appen hjälper till genom att patienten beskriver/fotograferar sin mat, noterar hur hen mår, tar tid på sin äthastighet, registrerar antal intagna måltider, vätska och vitaminer. På detta sätt kan appen användas för att tillsammans med vårdgivaren utreda om patientens mående är kopplat till ätbeteende såsom äthastighet, livsmedelsval, måltidsfördelning, vätskeintag och så vidare.

Skräddarsydd app för gastric bypass och gastric sleeve-opererade anpassad efter klinikens/sjukhusets behov

I dagsläget finns fyra kliniker anslutna till BariBuddy där patienterna erbjuds deras egna algoritm med validerad information och påminnelser.  Appen anpassas efter klinikens unika upplägg där flertal variabler är valbara såsom kontaktinformation, journummer, läkemedel, vitaminer, preoperativ bantning, kostupptrappning, logga och receptinnehåll.

Såhär kan ni få BariBuddy!

Flera av Sveriges största kliniker har redan anslutit sig och erbjuder alla sina patienter appen BariBuddy. Står kliniken/sjukhuset där ju arbetar näst på tur? Just nu kan vi erbjuda BariBuddyanpassningen till ett mycket förmånligt pris.

Här kan du läsa mer om oss.

Vi har valt BariBuddy till våra patienter:

aleris obesitas logo, vit och turkos

Aleris Obesitas Skåne är Sveriges största klinik, och är specialiserade på överviktskirurgi. Sedan juni 2018 får alla patienter som genomgår en överviktsoperation där en två årslicens av appen BariBuddy.

aleris obesitas logo, vit och turkos

Aleris Obesitas Stockholm är en systerklinik till den i Skåne, och finns i Sabbatsbergs sjukhus. Aleris Stockholm erbjuder från och med augusti 2018 sina patienter BariBuddy.

Capio cftk Logga

Capio CFTK i Stockholm är en av de största klinikerna för privatbetalande patienter. De erbjuder nu alla sina patienter BariBuddy. Capio CFTK var först i Sverige med att erbjuda operationsmetoden Gastric Sleeve.

GB Obesitas Logo App

GB Obesitas ligger i centrala Malmö och drivs av Hjörtur Gislason och Carl-Magnus Broden med team. Detta team har tidigare arbetat för Sveriges största klinik men bröt sig ur och erbjuder nu överviktsoperationer i egen regi. GB Obesitas erbjuder överviktkirurgi för privatbetalande patienter men även offentliga, då de från och med 2020 har avtal med region Skåne.

 

Metabolt Center i Göteborg (tidigare Calanderska) drivs av Torsten Olbers som är en välkänd kirurg i branschen. Metabolt center erbjuder privat överviktkirurgi och erbjuder sedan senhösten 2019 BariBuddy till alla sina patienter.

 

Logga nordiskt centrum

 

Nordiskt Centrum drivs av kirurgen Christopher Grimås och är beläget i Linköping och Stockholm. Nordiskt centrum erbjuder överviktskirurgi för privatbetalande patienter och erbjuder sedan hösten 2019 sina patienter BariBuddy!