Om oss

BariBuddy är ett digitalt stödverktyg som grundades i Göteborg 2017 med syfte att underlätta livet för överviktsviktsopererade både inför och efter operationen. Vi som ligger bakom appen arbetar själva aktivt med överviktsopererade sedan flera år tillbaka.

Vi tror att anledningen till att du landat här är att du själv är överviktsopererad eller står inför en operation. Du kanske också arbetar i branschen och kan se kundnytta för just din klinik. BariBuddy kommer att kunna hjälpa dig som ska, eller som är opererad med att hålla reda på praktisk information, ge dig inspiration, påminnelser och optimera dina resultat.

Anledningen till namnet BariBuddy syftar såklart till bariatric men framförallt till att appen ska vara din buddy. Vi har valt att skippa kaloriräknare då tanken efter operationen är att du ALDRIG mer ska banta igen. Skönt eller hur? Och det är här appen kommer in. Den kommer att hjälpa dig med dina rutiner för att må så bra som möjligt långsiktigt. Utan förbud eller pekpinnar.

När vi arbetar med viktopererade är det primära för oss att underlätta, peppa och lyfta våra patienter. Vår förhoppning är att appen också ska genomsyras av detta.

Vi som ligger bakom BariBuddy – appen för viktopererade